Mor til fire. #2

Jeg har aldrig haft så ondt i måsen😂 normalt ville jeg, i løbet af en dag smide mig i sofaen, men med en baby, drengene hjemme, en Leonoah som kun går i skole 4timer om dagen, OG hundene som skal ud, er der bare ikke tid til det. Jeg forstår ikke at mine babykilo ikke forsvinder, jeg sidder jo ikke stille 2min (læs: jeg spiser meget kage).

Så indtil videre, er mine problemer med kørestolen kun, at jeg sidder for meget i den. At løfte Schmidt, går godt, selvom han er over 6kg allerede, jeg er heldigvis bom stærk, og så tit lægger han ikke på gulvet endnu, så jeg får langsomt trænet mig op.

Ren overlevelse, som spædbarns forældre er igang som alle andre. Fx er et langt bad udelukket! Faktisk, så bader jeg kun hvert anden dag, og jeg er blevet reddet af OGX biotin og collagen dry shampoo (reklame) som sørger for, at jeg ligner et frisk menneske hvert dag. Fordi selvom man er mor til mange, coronatid osv, vil jeg gerne huske mig selv, og jeg elsker mit hår! Og så føler jeg mig bare bedre, når jeg ser godt ud 🙂 jeg lever af OGX biotin og collagen dry shampoo, en god mascara og min yndlings perfume. Nemt, hurtigt og mere skal der ikke til at blive smukkere 🙂 en uddybende anmeldelse af OGX vil komme på momstertest af mig og to andre mødre.

https://www.matas.dk/ogx-biotin-collagen-dry-shampoo-100ml

For mig, at være mor til fire betyder, jeg aldrig sidder stille, jeg tager mig tid til fx mit udseende og blogge, vaske en helvedes masse tøj, men nyder hvert et sekund af deres kærlighed til mig, men også til hinanden. Jeg elsker nemlig at vi har valgt at være en ekstra stor familie, med fart på 😍

Amanda

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen