Mor til fire. #1

Hvordan går det så, at være mor til fire? Jo nu skal i høre! I bund og grund, går det godt. Vasketøjet er vokset, vi blander rundt i navnene, og trætheden kunne godt blive værre, har vi fundet ud af. Men ungerne elsker hinanden, og nu har vi været en ekstra stor familie i snart 3 måneder, og det føltes som om, vi altid har haft hinanden.

Jeg elsker, at vi har truffet beslutningen om at være en ekstra stor familie. Alle børnene, er deres helt egen, hvert og en passer perfekt ind, og jeg føler mig som verdens heldigste. Jeg konkludere, at det nemmere, jo flere man får, men at det også er et stort arbejde.

Mor til fire, i kørestol, har sine udfordringer, men helt sikkert udfordringer, som andre forældre med mange børn også vil nikke genkendende til. Man tager ikke baaaaare, i bilka, alle mand. Det bare for meget. Haha. Og man har øjne alle vegne, man skriver noter ned for at huske det hele, og jeg har endda kun et skolebarn, en aula at holde øje med. Jeg har fundet ud af, at bærer Schmidt, fungere for mig, så jeg hjemme kan være mor for alle sammen, med frie arme.

Samsovning med Schmidt og Sheldon, er også noget vi har fundet ud fungere. Vi har en aftale om, at jeg, så vidt muligt, tager børnene om natten, da Patrick skal op på arbejde. Og for at jeg ikke skal løfte mig så mange gange om natten, sover de små hos mig.

forsættelse følger senere 🙂 …

Amanda

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen