Min kørestol #2

Efter sidste indlæg kom en masse spørgsmål, som jeg tænker jeg vil uddybe. At sidde i kørestol kan ikke sammenlignes, og min krop er underlig, så det vil lyde sjovt. Haha.

Jeg har altid klaret mig selv. Kastet mig ud i fra start at tage tøj på, badet osv. Jeg bliver tit drillet med, at jeg er skide langsom, og det er jeg også fordi jeg ikke stresser og hygger mig utrolig meget. Jeg har et sæde som hænger på væggen jeg sidder på og bader, nogle gange bruger børnene det også, så de kan sidde og nyde et varmt bad. Det må da være en af glæderne ved at have en mor om sidder i kørestol.

Endnu en fordel ved have en mor der sidder i kørestol er, at man altid kan få et lift. Jeg har altid en plads på skødet, eller på min motor, så trætte og dovne ben kan få et hvil. Jeg har lært mig selv det hele fra bunden, alt fra at løfte børnene op fra gulvet som baby, til at sætte dem i stolen, bade dem, og hvad der ellers følger med af løft af en baby. Og det har endelig faldet mig helt naturligt at gøre det, fx at pakke dem ind i et tæppe, holdt i hjørnerne og løftet dem op og ned fra gulvet, barnevogn eller sengen.

Jeg nåede at sidde i kørestol i 8år, inden vi fik Leonoah. På den tid, havde jeg lært at klare mig selv, boet for mig selv og jeg havde fået undersøgt om min sygdom var arvelig, og det er den ikke. Fra jeg havde været syg i 3måneders tid, og til nu, har min sygdom været stabil, ikke bedre eller værre, og det gav mig tryghed til at tage springet af få børn. Men jeg havde ikke set det komme, at der ville komme 4 børn, men aldrig har jeg været mere stolt af den beslutning 🙂

Amanda

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen