Kender du en med handicap?

Når nu jeg kaster mig ud i alt fra fire børn, rejse og prøver alle udfordringer af, tænker jeg tit, at der må være andre end mig, som ikke lader et handicap stoppe sig. Jeg kender ihvertfald nogle seje mødre, gør du også?

Mit mål, med at instagramme og blogge startede med, at jeg ville vise alle, at man kan hvad man vil! At vise og fortælle hvad jeg kunne klare og har opnået i en kørestol. Men også for at vise andre med handicap vej. Jeg ved nemlig, der ikke er til at finde svar på at være handicappet, og derfor har jeg gjort meget for at svare så mange jeg kan, på alt det jeg kan, dele ud af mine erfaringer og lyttet på andres erfaringer.

Selvom, at sidde i kørestol ikke betyder man har samme problemer, kan man stadig godt have brug for at snakke med nogle, som kender til at have udfordringer i sin hverdag. Om det er store eller små.

Der må sidde nogle, som ikke ved at, de er skide seje, og her kommer i ind i billedet. Vi skal nemlig huske hinanden, rose hinanden, og huske at fortælle hinanden at vi gør det pisse godt!

Og så må i gerne dele budskabet, hvis i har en omkring jer, eller kender en, som kender en, som har brug for at snakke med mig, få et fif, eller vil vide hvordan jeg klare forskellige ting, så jeg altid klar på en snak.

Kontakt mig via instagram, så glæder jeg mig til at høre fra jer 😀

Amanda

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen