Kender du dine begrænsninger?.

mit team❤💙💙💙

At kende sine begrænsninger behøver ikke være negativt. Det er blot at kunne se, hvor langt man kan svømme på dybt vand. Jeg presser citronen. Jeg kaster mig ud i det umulige. Jeg drukner, jeg holder mig oppe og jeg lærer flyde.

For man skal aldrig sige, det kan jeg ikke, før man har prøvet. Vi er altid vores egen stopklods. Og nej! Det er ikke nemt, kørestol eller ej, vi måder udfordringer, og vi skal tage dem op.

Så jeg har lært med tiden hvad jeg kan, og ikke kan, og jeg lærer endnu, hvert barn er en udfordring, og nu med nr 4, skal jeg også lærer at navigere rundt i rollen om mor, i kørestol, til 4 børn. Og det går faktisk godt 🙂

Jeg ved nu, at jeg godt kan tage i zoologisk have med dem alene. Jeg ved, at jeg kan komme rundt i min by alene med dem, køre i bil (pakke dem). Men jeg ved også, at jeg ikke kan lave mad, servere mad, alene, da en baby som vil hænge på armene, flytte varm mad fra køkken til bord og skære maden ud, er UMULIGT 😂

Jeg har også lært, at gøre det nemt for mig selv. Fx hos https://www.klodshans.dk/shop/frontpage.html , reklame, har de sendt sommergaver til os, sæbebobler i mange former, vandlegetøj, sandsæt osv, alt sammen ting om jeg uden problemer kan lave, med en baby på armen, og 3 fjollede unger.

legetøj fra www.klodshans.dk reklame

Jeg tænker, at vores sommer bliver hjemme, med en masse leg, ture og hygge, og jeg er sikker på, at jeg vil komme hele rutsje turen igennem 😂

Amanda

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen