Hjemmepasning.

Hvordan kan jeg overhovedet overveje at passe mine børn hjemme, når jeg nu også sidder i kørestol?! Valget tog jeg for snart 3år siden, og har ikke fortrudt det. Sheldon var lige blevet født, Logan var lidt over 2år og Leonoah 4år, jeg tog dem ud af deres børnehave og vuggestue fra den ene dag til den anden, ingen varsel. Hvorfor? Fordi jeg altid havde drømt om at have dem hjemme hos mig.

reklame for www.#babycircle.dk

https://babycircle.dk/spisesaet-og-service?utm_source=blog&utm_medium=article&utm_campaign=amanda

https://babycircle.dk/savle-og-hagesmaekke?utm_source=blog&utm_medium=article&utm_campaign=amanda

Og heldigvis, for mig, har jeg muligheden da jeg har førtidspension. Men fordomme slipper man ikke udenom. Børn skal ses med andre for at blive sociale, og de har godt af at komme i institution for at blive selvstændige, lære at klare sig uden mor og far?! Hm. Jeg er uenig.

Vi kommer i legegrupper, ses hvert uge, flere gange med andre børn og voksne, og vi elsker vores venner. Men det behøver jeg ikke forsvare, for dem som kender mine børn, ved at de er sociale, snakkesalige og de leger på 2sek med alle dem som er på legepladsen, også uden at kende dem på forhånd.

Jeg vil sige, at det hårdeste ved at hjemmepasse er, når man selv er syg. Der er ingen fred og ro, ingen pauser. Man skal altid være på. Heldigvis har vi verdens bedste olde, som altid er frisk på at give en hånd når sådan ting brænder på.

Vi elsker naturen, ture på bibloteket, besøge diverse legepladser, og vi laver mange kreative ting. Så jeg il næsten påstå at der er for få timer på døgnet til alt det vi gerne vil. Når man også er faldet på plads i hjemmepasning, lærer man også hurtigt andre at kende som hjemmepasser, jeg har ihvertfald fået en veninde og mine børn fået gode venner, som endda er vores næsten nabo, det må være lykken 😀

reklame for friends børnetøj, www.coopshopping.dk

Kørestolen skal aldrig være min forhindring for det jeg gerne vil med mine mål og drømme. Og det beviser jeg mig selv om hvert gang jeg tager så store valg og det lykkes for mig. Og jeg er sikker på, at mine børn, vil tænke tilbage på den her tid, og smile.

Amanda

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen