Corona-baby-shopping

Sponsoreret indlæg @coop_danmark @momsterdk

Okay! Jeg indrømmer at det er nedern, at føde i en pandemien, corona. Jeg har altid taget indkøb sådan lidt LALA, også denne gang manglede jeg en masse, da baby Bror Schmidt kom til verden. Typisk og træls! Nu det slut med at handle i butikker, især med børn og baby. Og hvad gør man så?

NETSHOPPING! https://shopping.coop.dk/ jeg fandt mig en hjemmeside, med store udvalg, gode priser og hurtig levering. Det betyder nemlig meget for mig, at jeg kan spare penge, kan få alt jeg skal bruge det samme sted og få det hurtigt hjem, især i disse tider, men også fordi et ikke er skide nemt at shoppe store ting, om fx ammepude, i en kørestol, med 3 børn som løber rundt og en utålmodig baby. Men det er jo ikke kun mig, men noget jeg tænker alle forældre kender til, og derfor er netshopping genialt!

Børneting og sager, alle størrelser, priser, farver- og hvad er man til? Jeg skifter smag for hvert barn, denne gang er mit valg faldet på manostiles, både ammepude, sengetøj og en suttesnor røg i min kurv. Ammepuden er lækker blød, ikke for stor eller lille og passer perfekt til mig, når jeg sidder og ammer i min kørestol eller i sengen. https://shopping.coop.dk/ havde mange at vælge imellem, men jeg er så tilfreds med mit valg, min baby fortjener det bedste og blødeste.

I får lige linkene til det, der er nemlig medlemspriser når man er medlem af coop, og derfor flere penge at spare, og hvem kan ikke lide det. En uddybende anmeldelse vil komme på momstertest.dk senere 🙂

https://shopping.coop.dk/vare/babysengetoej-manostiles-nordic-zen-graa-oekologisk-bomuld-70-x-100-cm/5710913006802

https://shopping.coop.dk/vare/manostiles-suttesnor-i-laeder-brun-holder-styr-paa-sutten/5710913007007

https://shopping.coop.dk/vare/manostiles-ammepude-nordic-zen-wolf-grey-graa-til-stoette-baade-foer,-under-og-efter-amning/5710913006833

Rigtig god corona-shopping 🙂

Amanda

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen