Av min arm.

Okay ugen der gik! Jeg har grint, fået ondt, gjort ondt og elsket. Schmidt er i tigerspring, og sover kun meget lidt, så han har været ret pyller (jaja jeg brokker mig, men en baby som ikke sover og derfor er sur, er ikke det fedeste i verden 😂).

Jeg overgik mig selv denne uge, jeg kom ud af døren, total stresset (baby som ikke sover og var sur) alene, med fire børn, og så var min motor til kørestolen flad, baaaaah! Så jeg tog en hurtig beslutning, og kørte i manuel kørestol, hele vejen ned til Leonoahs skole, med Schmidt i viklen, og jeg har stadig ondt i kroppen. Det er så blevet starten på at jeg igen, vil igang med at motionerer 🙂 ikke være fitmom, men bare få rørt mig og blive sundere, kender i ikke det?

Reklame, https://manostiles.dk/ , min nye lækre taske fra Manostiles 😍

Jeg har fået grint! Sheldon er snart 3år, og kommer med de fedeste udtalelser lige nu. Alt fra “du kan ikke nå mig, du kan ikke fange mig” og nej, det kan jeg ikke. Han er så grænsesøgende, og vild sjov, at have opdaget alle mine udfordringer, og skal prøve mig af. Heldigvis, er han barn nr 3, det ikke noget jeg ikke har prøvet før, og vi tager bare endnu en runde.

Man kommer ikke helskindet igennem livet, med en mor i kørestol. Det måtte Logan indse, da jeg fik kørt hans lillefinger over i torsdags :/ badmom her! Men det var ikke med vilje, og jeg undskyldte med is, kys, pust og dårlig samvittighed! Heldigvis er fingeren fin igen, og det sker sjældent at jeg køre dem over, men uheld sker jo.

ration.dk reklame, fået i gave til som mellemmåltid til min nye motion.

Amanda

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen