5 ting om mig.

  • Jeg er en stædig person. Og med de ord, beskriver det kort min hverdag og mine valg. Jeg tror ikke, mange i kørestol, vælger at gå fire børn på 6år, to hyrdehunde, to uddannelser, og vælger at passe sine børn hjemme til skolestart. Men det beskriver også hvorfor jeg tror, at jeg kommer så langt, jeg giver aldrig op, man skal ikke sige til mig hvad jeg ikke kan, jeg kæmper for det jeg vil. Og jaja, jeg er pisse irriterende pga det. Haha.
  • Jeg har selv valgt min familie. For blod er ikke alt. Da jeg har valgt min biologiske mor fra, og valgt min fars kone som min mor (hun har altid være mor for mig, mere end den biologiske), og hendes familie til, har jeg aldrig været lykkeligere. Mine børn og jeg, har den bedste familie man kunne ønske sig, og det skal ikke være en hemmelighed. Men okay, de kom også ind i mit liv før jeg blev 1år, så det ikke ligefrem nyt.
  • Ballade var mit mellemnavn da jeg var teenager. På trods af min kørestol, så har jeg danset fuld rundt i kørestol, brækket mig på Valby st, været skævere end skæv- jeg kan blive ved, men det behøver mine børn ikke vide, haha. Men nu jeg bare mor 😂
  • Jeg hjemmepasser mine børn, fordi jeg selv var et barn som altid blev passet. Jeg boede hos min biologiske mor, som var karrieremenneske, så vuggestue, børnehave, SFO, altid ude. Og derfor har jeg valgt at mine børn skal være hjemme hos mig, fyldes med kærlighed og omsorg, og alt det jeg følte at jeg manglede.
  • Jeg kan snakke med alle mennesker. Om jeg kender dem eller ej, jeg har så nemt ved at komme i snak med andre. Jeg ser det som en rigtig positiv ting. Men en tur i rema kan tage lang tid (syntes Patrick) når jeg stopper op og snakker med alle på min vej. Haha.

Amanda

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen